Werkt iets niet tegoei? iets opgemerkt? laat het hier weten!

Re: Werkt iets niet tegoei? iets opgemerkt? laat het hier we

Berichtdoor Dj3scoupe » wo 24 maart 2010, 09:15

Beast19rp schreef:
vti angel schreef:
GDM AUTOPARTS schreef:

is bij mij ook zo

heb er geen problemen mee ;)



same here. moet me altijd opnieuw inloggen, ook al is het vakje "blijf ingelogd" of zoiets aangevinkt als ik me inlog. das een klein detail, maar kan voor sommigen wel vervelend zijn ;)



ik zal het straks eens bekijken thuis maar ik heb enkele beperkingen moete instelle ivm de tijdelijke host en denk dat het daarmee te maken heeft. binnekort zal dat wel allemaal tegoei bollen
Mix sets@ >>MY BLOG<<
Avatar gebruiker
Dj3scoupe
Beheerder
 
Berichten: 2259
Geregistreerd: di 23 maart 2010, 18:32
Woonplaats: Genk schtad
my honda: civic coupe EJ2+ ITR
Advertenties:



  • Re: Werkt iets niet tegoei? iets opgemerkt? laat het hier we

    Berichtdoor Dj3scoupe » wo 24 maart 2010, 09:17

    GDM AUTOPARTS schreef:
    Dj3scoupe schreef:Werkt iets niet tegoei? iets opgemerkt? laat het hier weten!



    hoe zet je er foto's bij want vind da niet



    bovenaan bij het maken van een bericht op de knop Img duwen dan komt er dit te staan: [img]hier[/img] zet de link van uw pic bij "hier"
    Mix sets@ >>MY BLOG<<
    Avatar gebruiker
    Dj3scoupe
    Beheerder
     
    Berichten: 2259
    Geregistreerd: di 23 maart 2010, 18:32
    Woonplaats: Genk schtad
    my honda: civic coupe EJ2+ ITR
    Advertenties:

    Re: Werkt iets niet tegoei? iets opgemerkt? laat het hier we

    Berichtdoor C1nder » wo 24 maart 2010, 18:48

    Dj3scoupe schreef:
    C1nder schreef:Als je op een link klikt, gaat die open in hetzelfde venster. Het is wel handiger als deze in een ander venster zou opengaan :)


    dat kunt ge normaal bij uw browser instellen. en ik vind dat bvb niet handig, dan zit ik met 10 geopende vensters opt laatste :)
    Ik zie daar toch niet meteen een optie voor in Opera... Ik kan shift+click doen ja, maar dan moet ik er ook aan denken.
    Ik vind het enorm irritant. Als ik het niet gemerkt heb, sluit ik geregeld die tab dan af na de link te bekijken en is dus alles weg. Ook als je een filmpje of zo opent en die moet nog even laden, kan je terwijl nog wat op het forum kijken en die verder laten laden in de andere tab...
    Ivm automatisch inloggen. Gisteren bleef ik ook ingelogd, maar vandaag moest ik terug inloggen.
    C1nder
    D14 Poster
     
    Berichten: 59
    Geregistreerd: di 23 maart 2010, 20:18
    Woonplaats: Tielt-Winge
    my honda: Accord CH6, CRX EE6
    Advertenties:

    Re: Werkt iets niet tegoei? iets opgemerkt? laat het hier we

    Berichtdoor Dj3scoupe » wo 24 maart 2010, 19:32

    C1nder schreef:
    Dj3scoupe schreef:
    C1nder schreef:Als je op een link klikt, gaat die open in hetzelfde venster. Het is wel handiger als deze in een ander venster zou opengaan :)


    dat kunt ge normaal bij uw browser instellen. en ik vind dat bvb niet handig, dan zit ik met 10 geopende vensters opt laatste :)
    Ik zie daar toch niet meteen een optie voor in Opera... Ik kan shift+click doen ja, maar dan moet ik er ook aan denken.
    Ik vind het enorm irritant. Als ik het niet gemerkt heb, sluit ik geregeld die tab dan af na de link te bekijken en is dus alles weg. Ook als je een filmpje of zo opent en die moet nog even laden, kan je terwijl nog wat op het forum kijken en die verder laten laden in de andere tab...
    Ivm automatisch inloggen. Gisteren bleef ik ook ingelogd, maar vandaag moest ik terug inloggen.


    tja met firefox surfen lost dat op :lol: as ge op de scroller van uw muis duwt terwijl ge op een link staat opent die da automatisch in een niew tabblad. mss bij opera ook....
    Mix sets@ >>MY BLOG<<
    Avatar gebruiker
    Dj3scoupe
    Beheerder
     
    Berichten: 2259
    Geregistreerd: di 23 maart 2010, 18:32
    Woonplaats: Genk schtad
    my honda: civic coupe EJ2+ ITR
    Advertenties:

    Re: Werkt iets niet tegoei? iets opgemerkt? laat het hier we

    Berichtdoor dentette » wo 24 maart 2010, 19:45

    kan geen PM sturen telkens ik deze wil bevestigen krijg ik een wit beeld en verder niks :oops:
    als ik op terug gaan klik moet ik alles opnieuw type en weer hetzelfde liedje
    hoe duurder de onderdelen , hoe dikker de nek ?
    dentette
    HCB Veteraan
     
    Berichten: 2926
    Geregistreerd: di 23 maart 2010, 20:04
    Woonplaats: mol
    my honda: stanced sol vti
    Advertenties:

    Re: Werkt iets niet tegoei? iets opgemerkt? laat het hier we

    Berichtdoor Dj3scoupe » wo 24 maart 2010, 19:55

    dentette schreef:kan geen PM sturen telkens ik deze wil bevestigen krijg ik een wit beeld en verder niks :oops:
    als ik op terug gaan klik moet ik alles opnieuw type en weer hetzelfde liedje


    ik ben het aant bekijken, de functie is geactiveerd voor u dus zou moeten lukke.... probeer eers ens op voorbeeld te klikken mss?
    Mix sets@ >>MY BLOG<<
    Avatar gebruiker
    Dj3scoupe
    Beheerder
     
    Berichten: 2259
    Geregistreerd: di 23 maart 2010, 18:32
    Woonplaats: Genk schtad
    my honda: civic coupe EJ2+ ITR
    Advertenties:

    Re: Werkt iets niet tegoei? iets opgemerkt? laat het hier we

    Berichtdoor dentette » wo 24 maart 2010, 20:01

    hen er daarstraks ene gestuurd geen enkel probleem en nu lukt het niet meer zal nog eens proberen
    hoe duurder de onderdelen , hoe dikker de nek ?
    dentette
    HCB Veteraan
     
    Berichten: 2926
    Geregistreerd: di 23 maart 2010, 20:04
    Woonplaats: mol
    my honda: stanced sol vti
    Advertenties:

    Re: Werkt iets niet tegoei? iets opgemerkt? laat het hier we

    Berichtdoor dentette » wo 24 maart 2010, 20:03

    eerst voorbeld dan lukt hetwel anders niet
    hoe duurder de onderdelen , hoe dikker de nek ?
    dentette
    HCB Veteraan
     
    Berichten: 2926
    Geregistreerd: di 23 maart 2010, 20:04
    Woonplaats: mol
    my honda: stanced sol vti
    Advertenties:

    Re: Werkt iets niet tegoei? iets opgemerkt? laat het hier we

    Berichtdoor Panda coupe » wo 24 maart 2010, 22:11

    Ben er ook geraakt, was die error dinges moe gezien en ben op TB de nieuwe link tegengekomen. Maar ik kan m'n oude gebruikersnaam nietmeer nemen omdat ie blijkbaar te kort is hier :?
    Panda coupe
    Camino user
     
    Berichten: 39
    Geregistreerd: wo 24 maart 2010, 21:56
    my honda: EJ2
    Advertenties:

    Re: Werkt iets niet tegoei? iets opgemerkt? laat het hier we

    Berichtdoor Mr. Yakuza » do 25 maart 2010, 23:12

    C1nder schreef:Ik zie daar toch niet meteen een optie voor in Opera... Ik kan shift+click doen ja, maar dan moet ik er ook aan denken.
    Ik vind het enorm irritant. Als ik het niet gemerkt heb, sluit ik geregeld die tab dan af na de link te bekijken en is dus alles weg. Ook als je een filmpje of zo opent en die moet nog even laden, kan je terwijl nog wat op het forum kijken en die verder laten laden in de andere tab...
    Ivm automatisch inloggen. Gisteren bleef ik ook ingelogd, maar vandaag moest ik terug inloggen.


    Ik moet C1nder toch wel een klein beetje gelijk geven.
    Tis soms wel klote dat het op 1 scherm blijft.

    En da inloggen is bij mij ook zo da het niet automatisch gebeurd,ook al vink ik het aan.

    Het zijn maar kleine puntjes hé.
    Afbeelding
    Avatar gebruiker
    Mr. Yakuza
    H22 Poster
     
    Berichten: 642
    Geregistreerd: wo 24 maart 2010, 10:09
    Woonplaats: PlopsaLand
    my honda: Integra Dc2
    Advertenties:

    Re: Werkt iets niet tegoei? iets opgemerkt? laat het hier we

    Berichtdoor Dj3scoupe » vr 26 maart 2010, 13:06

    Dat openen in nieuw venster of niet kan ik hier niet veranderen. op het vorige forum is dat toch ook niet? bij mij toch niet...
    maar openen in nieuw venster ga ik dus niet kunnen invoeren

    ivm ingelogd blijven is (normaal) omdat we op de tijdelijke server zitten. eens we op de vaste stek zitten kan ik een aantal dingen toelaten etc (cookie instellingen etc)
    Mix sets@ >>MY BLOG<<
    Avatar gebruiker
    Dj3scoupe
    Beheerder
     
    Berichten: 2259
    Geregistreerd: di 23 maart 2010, 18:32
    Woonplaats: Genk schtad
    my honda: civic coupe EJ2+ ITR
    Advertenties:

    Re: Werkt iets niet tegoei? iets opgemerkt? laat het hier we

    Berichtdoor Mr. Yakuza » vr 26 maart 2010, 13:11

    Dj3scoupe schreef:Dat openen in nieuw venster of niet kan ik hier niet veranderen. op het vorige forum is dat toch ook niet? bij mij toch niet...
    maar openen in nieuw venster ga ik dus niet kunnen invoeren



    Ik heb het alleen met deze forum :oops: Op het vorig forum had ik dat probleem niet. :?

    Maar soite,ik kan er wel mee leven :D
    Afbeelding
    Avatar gebruiker
    Mr. Yakuza
    H22 Poster
     
    Berichten: 642
    Geregistreerd: wo 24 maart 2010, 10:09
    Woonplaats: PlopsaLand
    my honda: Integra Dc2
    Advertenties:

    Re: Werkt iets niet tegoei? iets opgemerkt? laat het hier we

    Berichtdoor japtuner » vr 26 maart 2010, 14:05

    ik vind het toch wel serieus ambetant dat voor het minste ik van de forum ga mij iedere keer opnieuw moet aanmelden..
    Afbeelding

    Uploaded with ImageShack.us
    Avatar gebruiker
    japtuner
    B18 Poster
     
    Berichten: 458
    Geregistreerd: di 23 maart 2010, 23:12
    my honda: honda crx i-vt
    Advertenties:

    Re: Werkt iets niet tegoei? iets opgemerkt? laat het hier we

    Berichtdoor Spilner » vr 26 maart 2010, 18:45

    ik heb net een pb gehad ma kan die niet beantwoorden (zie nergens een functie ervoor)

    en als ik zelf een pb wil schrijven komt dees hier testaan:

    Helaas, maar het is je niet toegestaan om deze functie te gebruiken. Je dient te zijn geregistreerd en moet mogelijk meer posten om deze functie te mogen gebruiken.

    :?
    www.facebook.com/spilpics Wedding, Pregnancies, Newborn en Kids Photography.
    Afbeelding
    Avatar gebruiker
    Spilner
    HCB Veteraan
     
    Berichten: 1571
    Geregistreerd: di 23 maart 2010, 19:52
    Woonplaats: Overpelt
    my honda: geen
    Advertenties:

    Re: Werkt iets niet tegoei? iets opgemerkt? laat het hier we

    Berichtdoor Dj3scoupe » vr 26 maart 2010, 20:23

    Spilner schreef:ik heb net een pb gehad ma kan die niet beantwoorden (zie nergens een functie ervoor)

    en als ik zelf een pb wil schrijven komt dees hier testaan:

    Helaas, maar het is je niet toegestaan om deze functie te gebruiken. Je dient te zijn geregistreerd en moet mogelijk meer posten om deze functie te mogen gebruiken.

    :?


    idd functie versturen stond uit bij u :s raar, weet ni hoe et kwam
    Mix sets@ >>MY BLOG<<
    Avatar gebruiker
    Dj3scoupe
    Beheerder
     
    Berichten: 2259
    Geregistreerd: di 23 maart 2010, 18:32
    Woonplaats: Genk schtad
    my honda: civic coupe EJ2+ ITR
    Advertenties:

    VorigeVolgende

    Keer terug naar opmerkingen

    Wie is er online

    Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten